Switch to English versionDeelnemers

De groep bestaat uit 6 personen, plus onze guide Gail van GAP. We kenden elkaar nog geen van allen voor het begin van de reis.
 
Gert Gert (ingenieur, BelgiŽ)

Werkt bij een ingenieursbureau in Antwerpen. Een echte Belg: gezellig, houdt van de leuke dingen in het leven en stelt zich niet zo op de voorgrond.

Laura Laura (accountant, Engeland)

Typisch Engels, is er trots op dat ze "the Queens English" spreekt. Erg grappig en gezellig. Niet echt wat je van een accountant zou verwachten...

Liz Liz (financieel analist, AustraliŽ/Canada)

Is eigenlijk Canadese, maar woont al jaren in AustraliŽ. ze heeft haar baan opgezegd om een paar maanden terug te kunnen naar Canada en te kunnen reizen.

Maria Maria (reisbureaumedewerkster, Verenigde staten)

De Benjamin van onze groep, ze is 20 terwijl de rest achter in de twintig of begin dertig is. Ze heeft Mexicaanse voorouders en is op zoek naar haar 'roots'.

Michiel Michiel (journalist, Nederland)

Tot schrik van de groep loop ik continu met een camera om mijn nek. niet voor mijn werk, maar om deze website te maken. Iedereen is er erg nieuwsgierig naar. Ik werk bij de TV maar ben toch best aardig.

Wolfgang Wolfgang (project manager, Zwitserland)

Wordt gedurende de reis steeds meer de gangmaker van de groep. Probeert onderussen contact te houden met zijn vriendin, thuis. Heeft thuis een drukke baan bij een verzekeringsbedrijf.

Gail Gail (reisleidster, nieuw-Zeeland)

Is de reisleidster van de groep. Is erg bezorgd om ons welzijn en doet erg haar best alles goed te regelen, soms zelfs iets te goed. Erg enthousiast en vrolijk.

Mail Michiel La Routa Maya Homepage Wie is wie GAP Info